Kişisel Sitemi Yaptım – Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fix

Çevrimiçi zaman
1g 3s 13d
OS Yaşı
3 Ay 9 Gün
Merhaba arkadaşlar,
kendi kişisel sitemi yeni yeni oluşturmaya başladım. Minimal ve sade bir tasarım tercih ettim. Arka planda Mercedes görselleri otomatik olarak değişiyor, genel olarak premium ve temiz bir hava yakalamaya çalıştım.

Henüz geliştirme aşamasında, özellikle tasarım ve içerik tarafında önerilere açığım. Görüşlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙌

Site:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Eren o giris neydi kerim abiye diyecem bundadankulansin

Selamlar, ellerine sağlık. Geliştirme aşamasında olmasına rağmen oldukça karakteristik ve profesyonel bir başlangıç olmuş.

Renk uyumu, tipografi ve minimalist yapı siteye modern ve kurumsal bir hava katıyor. Özellikle siyah-beyaz zemin üzerindeki mor/neon detaylar ve font seçimi çok yerinde.

Küçük birkaç öneri:
  • Sağdaki sosyal medya ikonlarının mobil görünümdeki yerleşimine dikkat edebilirsin.
  • Sol alttaki “Play” butonuna hover sırasında kısa bir açıklama eklenmesi etkileşimi artırabilir.
  • “Hakkımda” kısmı güçlü; ileride projelerini sergileyeceğin bir “Portfolio” bölümü eklemek seni öne çıkarır.
Ayrıca ilerleyen dönemde Softably web sitemizde açılacak Softably Store üzerinden ücretli veya ücretsiz template’lere de göz atabilirsin; linkini bıraktım.

Gaziantep’ten böyle vizyoner bir iş görmek güzel. Başarılar, takipteyim.

Selamlar, ellerine sağlık. Geliştirme aşamasında olmasına rağmen oldukça karakteristik ve profesyonel bir başlangıç olmuş.

Renk uyumu, tipografi ve minimalist yapı siteye modern ve kurumsal bir hava katıyor. Özellikle siyah-beyaz zemin üzerindeki mor/neon detaylar ve font seçimi çok yerinde.

Küçük birkaç öneri:
  • Sağdaki sosyal medya ikonlarının mobil görünümdeki yerleşimine dikkat edebilirsin.
  • Sol alttaki “Play” butonuna hover sırasında kısa bir açıklama eklenmesi etkileşimi artırabilir.
  • “Hakkımda” kısmı güçlü; ileride projelerini sergileyeceğin bir “Portfolio” bölümü eklemek seni öne çıkarır.
Ayrıca ilerleyen dönemde Softably web sitemizde açılacak Softably Store üzerinden ücretli veya ücretsiz template’lere de göz atabilirsin; linkini bıraktım.

Gaziantep’ten böyle vizyoner bir iş görmek güzel. Başarılar, takipteyim.
Selamlar,
Güzel yorumlarınız ve değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.
Henüz geliştirme aşamasında olan bir proje için bu şekilde detaylı ve yapıcı bir değerlendirme almak gerçekten motive edici.

Renk, tipografi ve genel dil konusunda aynı çizgide düşünmemiz ayrıca sevindirdi. Belirttiğiniz mobil sosyal ikon yerleşimi ve “Play” butonuna hover açıklaması önerilerini mutlaka not aldım; kullanıcı etkileşimi açısından çok yerinde tespitler.

“Hakkımda” bölümünün güçlü bulunması da ayrıca mutlu etti. İlerleyen süreçte proje ve çalışmalarımı sergileyeceğim bir “Portfolio” alanını da kesinlikle eklemeyi planlıyorum.

Softably Store öneriniz için de teşekkürler, mutlaka inceleyeceğim.
Tekrar teşekkürler.

Rica ederim, güzel geri dönüşün için ben teşekkür ederim.

Bu seviyede düşünülmüş bir proje için yorum yapmak keyifliydi.

Portfolio alanını eklediğinde çok daha güçlü bir vitrin oluşacağına eminim. Softably Store tarafında da ilerleyen süreçte işine yarayabilecek güzel template’ler olacak, denk geldikçe bakabilirsin.

Gelişmeleri merakla takip ediyorum, eline sağlık.

Rica ederim, güzel geri dönüşün için ben teşekkür ederim.

Bu seviyede düşünülmüş bir proje için yorum yapmak keyifliydi.

Portfolio alanını eklediğinde çok daha güçlü bir vitrin oluşacağına eminim. Softably Store tarafında da ilerleyen süreçte işine yarayabilecek güzel template’ler olacak, denk geldikçe bakabilirsin.

Gelişmeleri merakla takip ediyorum, eline sağlık.
Güzel yorumların ve değerli geri bildirimin için çok teşekkür ederim.
Portfolio alanını ekleme konusunda kesinlikle haklısın, onu da en kısa sürede projeye dahil etmeyi planlıyorum.
Softably Store tarafındaki template’leri de mutlaka takip edeceğim, önerin benim için çok kıymetli.
İlgin ve desteğin motivasyon verici, tekrar teşekkür ederim. 🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri