KARARGAH81 — 81 Şehirli Web Strateji Oyunu | İlk İzlenimlerinizi Bekliyorum

Çevrimiçi zaman
11d
OS Yaşı
3 Gün
Merhaba arkadaşlar,

KARARGAH81, Türkiye’nin 81 şehrini tek bir harita üzerinde buluşturan, tarayıcı üzerinden oynanan sezonluk bir strateji oyunudur.

Oyuncular bir şehir seçerek mücadeleye katılıyor; saldırı, savunma, kaynak yönetimi, takım koordinasyonu ve doğru zamanlama kararlarıyla şehirlerinin haritada kalmasını sağlamaya çalışıyor.

Oyunun temel özellikleri:

• Türkiye’nin 81 şehrinden birini seçebilme
• İndirme yapmadan tarayıcı üzerinden oynama
• Mobil ve masaüstü desteği
• Şehir ve takım koordinasyonuna dayalı mücadele
• Mermi ve kaynak yönetimi
• Sezon boyunca değişen şehir dengeleri
• Yaklaşık 40 günlük sezon yapısı

1. Sezon — Kuruluş Sezonu 26 Temmuz 2026 saat 22.00’de başlayacak. Başlangıçtan önce kayıt olunabilir, şehir seçilebilir ve oyun rehberi incelenebilir.
Kayıt ve temel oynanış ücretsizdir. Satın alma zorunluluğu bulunmaz.

Oyunu deneyenlerden özellikle şu konularda görüş bekliyorum:

1. Şehir seçme süreci yeterince anlaşılır mı?
  2. Türkiye haritası mobil cihazda rahat kullanılabiliyor mu?
  3. İlk saldırıya ulaşmak kolay mı?
  4. Yeni oyuncu olarak anlaşılmayan veya gereksiz karmaşık görünen bir bölüm var mı?
Olumlu veya olumsuz tüm geri bildirimler oyunu geliştirmemize yardımcı olacaktır.

Resmî site ve kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

• k81 oyuniçi.webp
    k81 oyuniçi.webp
    89.4 KB · Görüntüleme: 0
Kısa bir gelişme notu paylaşmak istiyorum.

KARARGAH81’in Kuruluş Sezonu’nda ilk 24 saat tamamlandı. Bu süre içinde 45 farklı komutan saldırı gerçekleştirdi, toplam 20.492 atış yapıldı ve 29 farklı şehir hedef alındı.

İlk günden gelen oyuncu geri bildirimlerini de takip ediyoruz. Mobil video süresi doğrulaması ve referans ödülü işlemlerinde görülen sorunlar giderildi. Oyun dengesi ve yeni oyuncu deneyimi üzerinde geliştirmeler devam ediyor.

Oyunu deneyenlerin özellikle harita, savaş sistemi ve başlangıç akışı hakkındaki görüşlerini bekliyorum:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri