- Beğeni Sayısı
- 2
- Aktiflik Süresi
- 2s 3dk
Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 6’ya ait bir oynanış videosu daha internete düştü. Alfa test sürecinden alınan bu video şu anda YouTube üzerinden izlenebiliyor. Eğer siz de serinin hayranlarındansanız, bu görüntüler kesinlikle dikkatinizi çekecektir:
Sızan videoda ilk göze çarpan şey, çevre yıkımının bu sefer gerçekten oynanışa etki eden bir unsur haline gelmiş olması. Bad Company döneminde öne çıkan ve zamanla geri plana itilen bu özellik, Battlefield 6 ile birlikte adeta yeniden doğmuş gibi. Oyuncular binaları yıkabiliyor, enkazlar oyuncuya zarar verebiliyor ve çevredeki nesneler fiziksel tepkiler veriyor. Kısacası, oynanış artık daha dinamik ve etkileyici görünüyor.
Modern savaş atmosferi ise Battlefield 3’ün havasını özleyenleri fazlasıyla mutlu edecek gibi duruyor. Silahlar, kıyafetler, haritalar ve genel görsel tasarım günümüz teknolojisine dayanıyor ve oldukça gerçekçi görünüyor. DICE’ın Frostbite motoruyla bu sefer işin ciddiyetine bindiği çok belli.
Açıkçası ben videoyu izledikten sonra oldukça heyecanlandım. Eski Battlefield ruhunu tekrar yakalamış gibiyiz. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce DICE bu kez doğru adımları atmış mı? Yorumlarda konuşalım!
Sızan videoda ilk göze çarpan şey, çevre yıkımının bu sefer gerçekten oynanışa etki eden bir unsur haline gelmiş olması. Bad Company döneminde öne çıkan ve zamanla geri plana itilen bu özellik, Battlefield 6 ile birlikte adeta yeniden doğmuş gibi. Oyuncular binaları yıkabiliyor, enkazlar oyuncuya zarar verebiliyor ve çevredeki nesneler fiziksel tepkiler veriyor. Kısacası, oynanış artık daha dinamik ve etkileyici görünüyor.
Modern savaş atmosferi ise Battlefield 3’ün havasını özleyenleri fazlasıyla mutlu edecek gibi duruyor. Silahlar, kıyafetler, haritalar ve genel görsel tasarım günümüz teknolojisine dayanıyor ve oldukça gerçekçi görünüyor. DICE’ın Frostbite motoruyla bu sefer işin ciddiyetine bindiği çok belli.
Ne Zaman Çıkacak?
Battlefield 6 ile ilgili resmi açıklamalar henüz gelmiş değil. Ancak bu ay düzenlenecek EA Showcase etkinliğinde oyunla ilgili daha fazla bilgi paylaşılması bekleniyor. Beklentiler, oyunun 2025’in son çeyreğinde ya da 2026’nın başında piyasaya çıkması yönünde.Açıkçası ben videoyu izledikten sonra oldukça heyecanlandım. Eski Battlefield ruhunu tekrar yakalamış gibiyiz. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce DICE bu kez doğru adımları atmış mı? Yorumlarda konuşalım!