S2G Esports İçin Web Site Yaptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fix

Çevrimiçi zaman
1g 3s 13d
OS Yaşı
3 Ay 9 Gün
Merhaba arkadaşlar,
kendi çapımda S2G Esports temalı bir web sitesi tasarladım. Tamamen deneme / geliştirme ve inceleme amaçlı yaptığım bir projedir. Tasarım, renk uyumu ve efektler üzerine çalıştım.

Sitede; ana sayfa, galeri, sosyal medya alanları ve ufak görsel efektler bulunuyor. Amacım kendimi geliştirmek ve farklı fikirler denemekti.

Görüşlerinizi, önerilerinizi ve eleştirilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Eksiklerimi görmem açısından benim için faydalı olacaktır.

Site:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Teşekkürler 🙌

Son düzenleme:
Site genel olarak gayet sade ve anlaşılır. İlk bakışta neyin nerede olduğu belli oluyor, bu da gezinmeyi kolaylaştırıyor. Renk uyumu gözü yormuyor ve espor temasına yakışan bir hava yakalanmış. Menü yapısı basit ama işini görüyor.

Ana sayfa ve galeri bölümü temel ihtiyaçları karşılıyor. Sosyal medya alanlarının eklenmiş olması güzel bir detay. Küçük görsel efektler siteyi daha canlı hissettiriyor ve “deneme projesi” havasını olumlu yönde destekliyor.

Eksik taraflara bakarsak; bazı alanlar biraz daha öne çıkarılabilir. Örneğin başlıklar ve önemli kısımlar daha dikkat çekici olursa site daha dolu hissettirebilir. Yazı tipleri ve butonlar biraz daha tutarlı olursa genel görünüm daha profesyonel durur. Mobil tarafta da ufak tefek düzenlemelerle deneyim daha iyi hâle getirilebilir.

İçerik kısmında ise “Hakkımızda” veya takım detayları biraz daha geniş tutulabilir. Bu tarz eklemeler siteyi sadece görsel bir çalışma olmaktan çıkarıp daha ciddi bir proje seviyesine taşır.

Genel olarak güzel bir başlangıç olmuş. Üzerine biraz daha koydukça çok daha iyi bir noktaya geleceği belli. Eline sağlık.

Site genel olarak gayet sade ve anlaşılır. İlk bakışta neyin nerede olduğu belli oluyor, bu da gezinmeyi kolaylaştırıyor. Renk uyumu gözü yormuyor ve espor temasına yakışan bir hava yakalanmış. Menü yapısı basit ama işini görüyor.

Ana sayfa ve galeri bölümü temel ihtiyaçları karşılıyor. Sosyal medya alanlarının eklenmiş olması güzel bir detay. Küçük görsel efektler siteyi daha canlı hissettiriyor ve “deneme projesi” havasını olumlu yönde destekliyor.

Eksik taraflara bakarsak; bazı alanlar biraz daha öne çıkarılabilir. Örneğin başlıklar ve önemli kısımlar daha dikkat çekici olursa site daha dolu hissettirebilir. Yazı tipleri ve butonlar biraz daha tutarlı olursa genel görünüm daha profesyonel durur. Mobil tarafta da ufak tefek düzenlemelerle deneyim daha iyi hâle getirilebilir.

İçerik kısmında ise “Hakkımızda” veya takım detayları biraz daha geniş tutulabilir. Bu tarz eklemeler siteyi sadece görsel bir çalışma olmaktan çıkarıp daha ciddi bir proje seviyesine taşır.

Genel olarak güzel bir başlangıç olmuş. Üzerine biraz daha koydukça çok daha iyi bir noktaya geleceği belli. Eline sağlık.
çok teşekkür ederim yorumun için
detaylı şekilde inceleyip hem olumlu hem geliştirilebilir yönleri belirtmen benim için gerçekten değerli

bu proje zaten tamamen deneme ve kendimi geliştirme amaçlıydı o yüzden söylediğin başlık vurguları yazı tipi tutarlılığı ve mobil düzenleme konuları özellikle dikkat edeceğim noktalar

ilerleyen süreçte hakkımızda takım detayları gibi bölümleri de ekleyerek siteyi biraz daha dolu ve profesyonel bir hale getirmeyi planlıyorum

tekrar teşekkürler zaman ayırıp görüşlerini paylaştığın için 🙌

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri