Merhaba Ben Forumun Yeni Üyesi!

efe

Çevrimiçi zaman
1s 1d
OS Yaşı
2 Ay 15 Gün
Kerim Abinin Kurucusu olduğu platforma yeni katıldım

Ben Ata, Türkiye’deki oyuncuların oyun alışverişlerini çok daha şeffaf ve ekonomik hale getirmeyi amaçlayan Epin Avcısı (epinavcisi.com) platformunun kurucusu ve geliştiricisiyim.

Biliyorsunuz ki piyasada çok fazla e-pin sitesi var ve fiyatlar sürekli değişkenlik gösteriyor. Ben de bu karmaşaya bir son vermek adına; PUBG Mobile, Valorant, League of Legends gibi popüler oyunların e-pin fiyatlarını karşılaştıran bir platform hayata geçirdim. Amacım, oyuncuların en uygun fiyatlı ürüne tek bir tıkla, güvenle ulaşmasını sağlamak.

Sizler bu sektörün içindeki en aktif ve bilinçli topluluklardan birisiniz. Bu yüzden platformun kullanıcı deneyimi, hızı ve işlevselliği hakkında sizlerin görüşleri benim için çok kıymetli.

Sitede ne gibi eksiklikler görüyorsunuz? Hangi özelliklerin eklenmesi sizi daha çok mutlu eder?

Her türlü yapıcı eleştiriye ve öneriye açığım. Sektörü bilen bir topluluk olarak vereceğiniz geri bildirimler, Epin Avcısı'nın gelişim sürecine doğrudan yön verecektir.

Ayrıca, oyun dünyasındaki tecrübesine ve vizyonuna çok güvendiğim @Kerim Yaman abinin de bu girişimim hakkındaki değerli yorumlarını ve tavsiyelerini alabilirsem gerçekten çok sevinirim.

Şimdiden vakit ayırıp inceleyen ve değerli yorumlarını paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Keyifli forumlar, iyi oyunlar!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri