- Çevrimiçi zaman
- 12s 55d
- OS Yaşı
- 7 Ay 18 Gün
Merhaba arkadaşlar,
Kendi geliştirdiğim, modern görselleri ve akıcı oynanışıyla klasik block puzzle türüne yeni bir soluk getiren Kubixo adındaki oyunumu tamamladım!
Google Play'in "12 tester / 14 gün" kapalı test sürecini tamamlayabilmek için desteğinize ihtiyacım var.
Kubixo; zihninizi dinlendirirken aynı zamanda stratejik hamleler yapmanızı gerektiren, bağımlılık yapıcı bir blok patlatma oyunudur. Klasik tetris/blok oyunlarından farklı olarak:
Google Grubumuza Katılın (E-posta adresinizin test grubuna yetkilendirilmesi için bu adım zorunludur):
Web Üzerinden Teste Katılımı Onaylayın (Gruba katıldıktan sonra bu linke girip "Become a Tester" / "Test kullanıcısı ol" butonuna tıklamalısınız):
(İsteğe Bağlı) Oyunu Deneyimlemek ve Oynamak İçin Google Play'den İndirin:
Destekleriniz ve değerli geri bildirimleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim! Geliştirici olarak yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.
Kendi geliştirdiğim, modern görselleri ve akıcı oynanışıyla klasik block puzzle türüne yeni bir soluk getiren Kubixo adındaki oyunumu tamamladım!
Google Play'in "12 tester / 14 gün" kapalı test sürecini tamamlayabilmek için desteğinize ihtiyacım var.
Kubixo Nedir?
Kubixo; zihninizi dinlendirirken aynı zamanda stratejik hamleler yapmanızı gerektiren, bağımlılık yapıcı bir blok patlatma oyunudur. Klasik tetris/blok oyunlarından farklı olarak:- Farklı Izgara Boyutları: Kendinizi sınamanız için 6x6, 8x8 ve 10x10 boyutlarında oyun tahtaları,
- Kurtarıcı Joker Güçleri: Sıkıştığınız anlarda kullanabileceğiniz Döndürme, Bomba, Hücre Temizleme ve Geri Alma (Undo) gibi yenilikçi mekanikler,
- Görsel Şölen: Harika neon patlama efektleri ve göz yormayan modern cam (glassmorphism) tasarımlar,
- Tema Dükkanı & Çarkıfelek: Kazandığınız elmaslarla açabileceğiniz Ahşap (Cozy Wood) ve Şeker (Sweet Candy) gibi özel temalar, günlük görevler ve ödüller içeriyor.
Teste Katılım Adımları:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Not: Sadece tester olarak adınızı yazdırmak ve bana destek olmak istiyorsanız, buraya kadar yapmanız yeterlidir. Oyunu telefonunuza indirmek zorunda değilsiniz.
Destekleriniz ve değerli geri bildirimleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim! Geliştirici olarak yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.