Euro Truck Simulator 2’ye Otobüs Güncellemesi Geliyor!

Beğeni Sayısı
2
Aktiflik Süresi
2s 3dk
SCS Software sonunda Euro Truck Simulator 2 otobüs güncellemesini resmen duyurdu! Aylardır konuşulan bu yenilik artık sadece bir söylenti değil, bizzat geliştiricinin yayınladığı tanıtım videosuyla birlikte kesinleşti. Ve en güzel tarafı şu: Bu sistem sadece mod olarak değil, oyunun resmi bir parçası olacak.

Yeni güncellemeyle birlikte lisanslı otobüs markaları, otobüs terminalleri, yolcu durakları, yeni fizik sistemleri ve hatta yolcu animasyonları oyuna ekleniyor. Artık sadece tır değil, otobüs de sürebileceğiz. Bu da ETS 2’ye çok farklı bir soluk getirecek. Mesela artık yolcu alıp indirme, zaman çizelgesine uyma ve memnuniyet puanı toplama gibi görevlerimiz olacak. Kısacası, sadece yük değil, insan taşıyacağız!

Açıkçası bu özellik, tır simülasyonuna alışan biz oyuncular için oldukça tazeleyici bir deneyim olacak gibi duruyor. Farklı bir sürüş tarzı, farklı görevler ve tabii ki farklı mekanikler... Ben şahsen baya heyecanlandım. 😊

Türkiye Haritası Genişliyor: Tuz Gölü Detayı Dikkat Çekti​

Tanıtım videosunda özellikle biz Türk oyuncuların gözünden kaçmayan çok önemli bir detay vardı. Videonun kapak görselinde Karayolları Genel Müdürlüğü ibaresi taşıyan bir harita gösterildi ve bu haritada Tuz Gölü ve çevresi net şekilde yer aldı. Bu da bize diyor ki: ETS 2 Türkiye haritası genişliyor!

Şu anda Türkiye, "Road to the Black Sea" DLC'siyle sadece Trakya bölgesi ile temsil ediliyor. Ancak bu yeni güncellemeyle birlikte İç Anadolu başta olmak üzere, Türkiye’nin daha büyük bir kısmının oyuna ekleneceği düşünülüyor. Özellikle Ankara-Konya çevresinin gelmesi yönünde beklentiler çok yüksek.

Bu tarz bölgesel detaylar, yerli oyuncular için oyunu çok daha kişisel ve keyifli hale getiriyor. Türkiye yollarında otobüs sürmek fikri bile insanı heyecanlandırıyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? ETS 2’de otobüs sürmek size göre oyuna artı mı katar yoksa bu bir tır oyunu olarak mı kalmalıydı? Türkiye haritasının genişletilmesi hakkında görüşlerinizi yorumlara yazmayı unutmayın. Gerçekten çok merak ediyorum! 😊

Konuyu görüntüleyenler